Λιγκουίνι με γαρίδες, κόκκινη σάλτσα & άσπρο κρασί


Αν υπάρχει κάποιος που λατρεύει τα ζυμαρικά, αυτό το πιάτο μπορεί να το εντάξει στις επιλογές του. Δοκιμασμένο και εύκολο πιάτο, μπορεί ο οποιοσδήποτε να το φτιάξει και γιατί όχι να εντυπωσιάσει. Προσωπικά σε αυτό το πιάτο συνδυάζονται τρεις μεγάλες μου αγάπες. Τα ζυμαρικά, οι γαρίδες και το κρασί. Καλή σας όρεξη!!!

Τα υλικά μας:
Λιγκουίνι (1 πακέτο)
1 κ.σ ελαιόλαδο
αλάτι
1/4 ξερό κρεμμύδι, 
1 σκ σκόρδο
γαρίδες (υπάρχουν και κατεψυγμένες)
1 μικρό ποτηράκι κόκκινο κρασί
κόκκινη σάλτσα (Pummaro)

Εκτέλεση: Βράζουμε το λιγκουίνι σε νερό με λίγο αλάτι για 10 με 15 λεπτά, εξαρτάται από την προτίμηση. Στραγγίζουμε και προσθέτουμε 1 κ σούπας ελαιόλαδο κ το λιγκουίνι έτοιμο. Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε 2 κσ.λαδι κ σοτάρουμε 1/4 ξερό κρεμμύδι, 1 σκ σκόρδο, τις γαρίδες, σβήνουμε με κρασί, προσθέτουμε λίγο νεράκι και μισή σάλτσα πουμαρό. Αφήνουμε τη σάλτσα να δέσει. Στο τελείωμα προσθέτουμε αλάτι, βασιλικό και μαϊντανό φέτα κ λίγη παρμεζάνα για το σερβίρισμα.



Φτιάξτε κι εσείς τη συνταγή αυτή και πείτε μου τα σχόλια σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Adbox

@templatesyard