Τοστ στη σχάρα

Λένε ότι το σωστό σπιτικό το τοστ γίνεται στο τηγάνι. Εγώ θα πω ότι το πιο ωραίο τοστ γίνεται στα κάρβουνα και πάνω στη σχάρα. Ναι. Καλά ακούσατε!! Έχοντας βγάλει τη σχάρα για να ψήσω κάτι κρέατα, έψησα και φέτες ψωμιού για συνοδευτικό. Δυστυχώς έκανα τόσες πολλές που δεν φαγώθηκαν. Και να λοιπόν τι έκανα και τις χρησιμοποίησα για το βραδινό. Δείτε το γρήγορο sandwich. 

Υλικά:
Φρυγανισμένες φέτες ψωμιού
Αλλαντικά της αρεσκείας (2 φέτες)
Ντομάτα
Κασέρι γκούντα 
βούτυρο ανάλατο (Lurpak)

Εκτέλεση: Ζεστάνετε τις φρυγανισμένες φέτες ψωμιού, που σας έχουν περισσέψει από το μεσημέρι για ένα λεπτό στο φούρνο (μικροκυμάτων αν έχετε). Πάρτε τη μία φέτα ψωμιού και αλείψτε πάνω λίγο βούτυρο. Βάλτε 2 φέτες γαλοπούλα ή ότι άλλο θελήσετε, ντομάτα, κίτρινο κασέρι και καπακώστε το με μια άλλη φέτα ψωμιού. Το τοστ είναι έτοιμο. 


Φτιάξτε κι εσείς τη συνταγή αυτή και πείτε μου τα σχόλια σας!!!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια